📍 BERGEN & NORDHORDALAND

Profesjonell rengjøring for bedrifter og borettslag.

Alver Byggrenhold tilbyr et bredt spekter av renholdstjenester i Bergen og omegn. Prøv oss i dag og få halv pris på første rengjøring.
4,4 Google Anbefaling

“Alver Byggrenhold var imøtekommende og gjorde en god jobb. I tillegg er de ansatte hyggelige. Anbefales 🎉

Asbjørn Kaarstad
“... God kommunikasjon og bra gjennomført vask. Rimeligere enn konkurrentene. Anbefales 👍🏼
Kathrine Meitzner
“... Bestilte flyttevask av leilighet med vask av vinduer og det ble bra. Stort pluss at vask innvendig i garderobeskap er med i prisen…Jeg vet hvem vi tar kontakt med neste gang vi trenger renholdstjenester 😊
Silje Sakshaug
“...Utvask av 55 år gammel bolig. Både selger og kjøper av bolig var godt fornøyd med utvask. Kan anbefales 🏆
Ørjan Mikkelsen
⭐ Våre tjenester

Populære tjenester for bedrifter og borettslag

Innvendig renhold for bedrifter

Godt renhold er en forutsetning for en god arbeidsplass. Fortell oss hva som er viktig for deg så setter vi sammen en totalpakke med en god pris.
Kontor
Brakke og anleggsbygg
Butikker
Byggvask og RTB
Barnehage
Hovedvask

Utvendig renhold for bedrifter

Vi tilbyr et bredt spekter av utvendig renhold for bedrifter. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud.
Fasadevask
Vindusvask
Spyling

Flyttevask

En flytteprosess kan være krevende og det siste du ønsker å tenke på er utvask. Ved å overlate ansvaret til profesjonelle kan vi utføre jobben på fastpris - med fornøydhetsgaranti.
Solid erfaring med 200 flyttevask per år
Fast pris uten overraskelser
100% fornøyd garanti
💡 hvorfor velge oss

Vårt mål er enkelt: 100% fornøyde kunder

For å nå dette målet tenker vi på deg som kunde i alt vi gjør.
Fra en hyggelig prat på telefon til følelsen av en gnistrende rene flater.
Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat om våre ulike renholds-tilbud for bedrifter.
Alt innen renhold til privatmarked og bedrift
Lokal aktør i Bergen og Nordhordaland
100% fornøydhetsgaranti til alle våre kunder
❓ SPØRSMÅL & SVAR

Har du spørsmål?

Hvilke tjenester tilbyr dere?
Hos oss kan du bestille et bredt utvalg av renholdstjenester. Enten du trenger hjelp med vask av kontor, butikk, lager, privat hjem, kjøpesenter eller barnehage får du hjelp av oss. Selvfølgelig fikser vi fasade- og vindusvask, skuring og boning og hovedvask når det er behov for det. Ved å fokusere på bare renhold og ikke mange andre tjenester får du et selskap med ansatte som er dedikert til renhold.
Utfører dere bare jobber for bedrifter?
Om du er privatkunde eller bestiller for arbeidsplassen din er ikke av betydning for oss. Vi stiller opp for alle med et renholdsbehov og gir alltid et godt tilbud. Som ganske nystartet bedrift med få faste oppdrag når landet stengte ned i mars 2020, var det faktisk flyttevask for privatmarkedet som gjorde at selskapet overlevde.
Hvilket område leverer dere til?
Med kontor i Knarvik ligger vi sentralt til for å levere renhold til bedrifter og private i hele Alver, Bergen og Osterøy. Som ungt selskap i vekst utvider vi stadig vårt nedslagsfelt, så om du har oppdrag i Nordhordland eller i en omegnskommune til Bergen er det bare til å slå på tråden.
Hvorfor skal vi velge dere som leverandør?
Fordi du får en lokal leverandør med begeistring for faget. Du velger en ung bedrift som bruker og satser på nærmiljøet. Og du velger noen som bryr seg om andre. Vi deler av overskuddet med sport- og fritidsaktiviteter for barn. Du bidrar også til å hjelpe mennesker som av forskjellige grunner har falt utenfor arbeidslivet til å komme i jobb igjen. Selvsagt får du skikkelig godt renhold, utført etter en renholdsplan som vi setter opp sammen. Det skulle jo bare mangle.
Hva kan jeg forvente av Alver Byggrenhold som leverandør?
Når du signerer en avtale med oss får du en ærlig og lojal samarbeidspartner. Du velger en ung og fremoverlent leverandør som gjerne tar i bruk ny teknologi sammen med deg. IoT – Internet of Things – er i full fart på vei inn i bransjen. Det er sensorer som måler og registrerer bruk av rom, når er det tomt for papir i dispenseren, og mye, mye mer. Dette er veldig spennende, og kan gi deg store besparelser. Og selvfølgelig er alt av personvern ivaretatt. Er det vanlig kontorvask uten masse nye dingser du vil ha? Selvfølgelig får du det, det er du som bestemmer.
Er det lang ventetid?
Ring oss nå, så kommer vi på en prat over en kaffekopp i løpet av et par dager. Og trenger du noen til et akutt oppdrag? Ring og spør, som oftest kan vi komme i løpet av en time eller to. Det er bare til å sette oss på prøve. Det er gøy å hjelpe med å løse dine utfordringer.
Er det dyrt å bruke dere?
Hva koster en bil nå for tiden? Det kommer vel litt an på hvilken bil du vil ha. Det samme er det med renhold. Vi går sammen gjennom dine behov og ønsker, og så får du et pristilbud fra oss. Prisene våres er konkurransedyktige i markedet. Men vi dumper ikke prisene våre i kjelleren, og det er av en enkel grunn; det gir stressende og dårlige arbeidsdager for våre ansatte. De må da løpe for å rekke over alt. De er vår største ressurs, og fortjener å ha overskudd til familie og fritid etter jobb.